Dalum Private Børnehave – ny vuggestue

Tilbygning til eksisterende børnehave

Dalum Private Børnehave ønskede en udvidelse af deres daginstitution med en ny vuggestue.
Vuggestuen udføres som en tilbygning i 1 etage til en eksisterende børnehave. Tilbygningen indeholder alle faciliteter for en ny vuggestue, der skal fungere sammen med børnehaven.

For at tilgodese gode dagslysforhold er alle opholds- og arbejdsrum forsynet med store højtsiddende vinduer. Derudover suppleres der i i både personalerummet og grupperummet med lysindfald fra store ovenlys.

Tilbygningens formsprog skal appellere til børnenes fantasi og formidle Dalum Private Børnehaves værdigrundlag som en moderne, fleksibel og inkluderende institution med fokus på glæde, humør og mangfoldighed. De dansende skrå tagformer signalerer at et hus ikke nødvendigvis er en kasse. Samtidig får vuggestuens vigtige rum en ekstra dimension og åbner sig op mod et venligt lysindfald fra oven.

Bygherre: Dalum Private Børnehave

Samarbejdspartnere: R-Arkitekter

Areal: 149 m2

Byggestart: 2017

Færdiggørelse: 2017

Byggesum: ca. 2,8 mio kr.